hosting menu left
hosting menu right

top of hosting header
hosting servers box banner


bottom of hosting header
website hosting main area top

Právě hrajeme...

Počasí aktuálně

Anketa

Co vám v českých rádiích obecně nejvíce chybí?
 

Vysíláme legálně

Banner
Nonstopradio má licenci
OSA - Ochranný svaz autorský pro práva k dílům hudebním, z. s.

Kdo je právě online

Právě připojeni - hostů: 31 

Přihlášení



Informace k používání funkcí


Právě hraje, odehráno, historie

V této sekci najdete interpreta a název skladby, která právě hraje, dále je vypsáno 5 interpretů v náhodném pořadí, kteří budou následovat po odehrání této skladby a poté vidíte výpis posledních 100 skladeb, které jsme hráli, včetně času, kdy příslušná skladba začala hrát. Tyto informace se neobnovují automaticky, abyste si vše mohli vklidu přečíst. Pokud si chcete zobrazit aktuální seznam, klikněte znovu v hlavním menu na odkaz: Právě hraje, odehráno, historie.


Nejhranější skladby

Po zvolení této položky v hlavním menu se vám zobrazí 20 nejhranějších skladeb za uplynulých 7 dní. Pro lepší pohodlí při čtení, se na této stránce nezobrazují postranní sloupce.


Vyber si song!

Kliknutím na tuto položku v hlavním menu, se vám zobrazí funkce, která je v českém éteru dosud nevídaná. Máte přístup k celé databázi hudby, kterou můžete slýchat v našem běžném vysílání a sami si můžete zvolit, co chcete zahrát! Staňte se tak na chvíli DJem Nonstopradia a zařaďte svou oblíbenou skladbu přímo do vysílání! Můžete jednak procházet celou databází pomocí stránkovacích tlačítek, a nebo můžete zadat název nebo část názvu interpreta, nebo skladby, kterou hledáte a stisknout tlačítko Hledej. Pokud jste tímto způsobem vaší oblíbenou skladbu nenalezli, napište nám o tom zprávu na náš e-mail, který naleznete na stránce Kontakty, a nebo na náš Facebook. Pokud to bude možné, tak skladbu v nejbližší době do databáze moc rádi doplníme.
Též se zde nezobrazují postranní sloupce, aby byl větší prostor pro práci s aplikací pro výběr skladby.
Po nalezení skladby, kterou chcete zahrát, klikněte na ikonku zeleného znaménka +, čímž skladbu vyberete. Poté se vás stránka zeptá ještě na jméno, které musíte vyplnit, a na můžete napsat i krátký vzkaz, který pak zveřejníme na našem Facebooku. Mějte ale trpělivost, na Facebooku se vzkaz neobjeví okamžitě, ale může to chvilku trvat, než se k přepsání vzkazů dostane někdo z našeho týmu. Proto si vždy objednejte skladbu s dostatečným předstihem, chcete-li vidět vzkaz na Facebooku ještě před jejím odehráním.
Může se stát, že tu samou skladbu, kterou jste chtěli, si již přál někdo před vámi. V takovém případě vám požadavek nepůjde odeslat, zkuste tedy v tom případě vybrat něco jiného.
A kdy vlastně uslyšíte skladbu, kterou jste si přáli slyšet? Každou sobotu mezi 17. a 18. hodinou. Vybrané skladby jsou do vysílání zařazovány automaticky v průběhu celé hodiny a jsou odehrány v tom pořadí, ve kterém byly do systému přijaty. Pokud by se stalo, že se všechny žádosti nestihnou odehrát do 18. hodiny, jsou automaticky přesunuty na další týden. A jestliže si budete přát tolik skladeb, že se toto bude stávat častěji, určitě čas pro pořad "Vyber si song!" ještě rozšíříme.

Vyhrazujeme si plné právo odstranit písničková přání, která budou obsahovat nesmyslné jméno a nebo nesmyslný, vulgární, urážlivý či rasově nesnášenlivý obsah v textu vzkazu!!!



Vaše hudební přání

Zde naleznete skladby naplánované do nejbližšího termínu vysílání (nejbližší sobota mezi 17. a 18. hodinou). Jestliže se nestihne skladba odehrát, automaticky potom čeká na další týden. Skladby se hrají v tom pořadí, v jakém byly zadány. Pokud bude velký zájem o tento pořad, určitě dobu vysílání prodloužíme a nebo tento pořad zařadíme vícekrát v týdnu


Příjemný poslech všem přeje
JENDA

Aktualizováno Pátek, 28 Listopad 2014 02:06
 

Hledání

Zajímavé odkazy

Banner
Nonstopradio v mobilu? Žádný problém.
Stahujte aplikaci CZ Radio na Google Play!
 Klikněte na modrý banner a rovnou si aplikaci stáhněte.

Děkujeme vývojářům Crystal Missions za to, že nás do aplikace přidali.
  

Jsme na Facebooku!

Aktuální zprávy

  • Letní ceny v Česku se blíží Jadranu. Ovšem bez moře
    Vyplatí se finančně Čechům odjet na dovolenou do letovisek jimi tolik oblíbeného Chorvatska, anebo ji strávit doma? Odpověď je trochu šalamounská – ano i ne. Návštěva Novinek v turisticky nejnavštěvovanějších tuzemských destinacích společně s nedávným jejich šetřením přímo na plážích Jadranu ukazuje, že na Makarské, v Dubrovníku, Splitu či na Hvaru jsou ceny za ubytování nebo jídlo přece jen o něco vyšší než u nás.
  • Účetní chyby v Pentagonu zajistily Ukrajině dalších 50 miliard na zbraně
    Pentagon našel v účetnictví ohledně munice, raket a dalšího vojenského vybavení zasílaného na Ukrajinu další chyby v hodnotě dvou miliard dolarů (46,8 miliardy korun). To zvýšilo hodnotu nesprávně oceněného materiálu pro Ukrajinu na celkovou částku 8,2 miliardy dolarů (191,8 miliard korun). Oznámila to agentura Reuters s odvoláním na zprávu americké vlády. „Objevené“ peníze půjdou na materiál pro Ukrajinu.
  • Na pražském Zličíně utonul muž
    Smrtí 30letého muže skončilo v sobotu odpoledne tonutí v rybníce Dolejšák na pražském Zličíně. Muže se pokoušeli resuscitovat svědci i přivolaní záchranáři, bohužel bez úspěchu.
  • RECENZE: Špičkování Deadpoola s Wolverinem i sebereflexe směřování marvelovského universa
    S Avengers: Endgame přišlo epické i emotivní vyvrcholení série postavené na superhrdinech, kteří ji pomáhali ustanovit a definovat. V následné čtvrté fázi se marvelovské universum MCU proměnilo v multiversum, tedy koncept paralelních vesmírů, v nichž se potkávají alternativní verze jednajících postav.


Nejnovější články

Nejčtenější články


website hosting main area bottom

(C) NONSTOPRADIO