hosting menu left
hosting menu right

top of hosting header
hosting servers box banner


bottom of hosting header
website hosting main area top
Retromix


Dvouhodinový pořad Retromix pro vás připravuje Jenda Veselý a živě v premiéře jej můžete slyšet každé čtvrté pondělí ve 22:00 hodin (ve 14 denních cyklech se živé vysílání nového dílu střídá s pořadem Letem Světem).

Uslyšíte skladby především z 90. let, často v různých remixech, občas si zahrajeme nějaký ten megamix a nebo si otevřeme hudební okénko k nějakému interpretovi, od kterého si pustíme více skladeb po sobě. Bude-li se blížit nějaký zajímavý koncert, nebo festival devadesátkové hudby, upozorníme na něj a zahrajeme si k tomu se vztahující pecky :-) Také se těšte na megamixový seriál.

Nedílnou součásti pořadu je i soutěž s jackpotem - nevyhrané ceny se v dalších pořadech sčítají a pokud se stane, že v několika pořadech za sebou nikdo soutěž nevyhraje, můžete si tak nakonec přijít na slušný balík výher naráz.

Reprízy pořadu jsou v úterý od 11:00 hodin, ve čtvrtek od 7:00 hodin, v pátek od 18:00 hodin a v neděli od 11:00 hodin. Repríza aktuálního pořadu se vysílá také v pondělí od 22:00, pokud zrovna neběží živé vysílání nového dílu.

 

Aktualizováno Úterý, 01 Listopad 2022 18:41
 

Nejnovější články

Nejčtenější články


website hosting main area bottom

(C) NONSTOPRADIO